Acne - wat is het en hoe kom ik er van af?

Gepubliceerd op 3 december 2020 om 18:39

Acne - oftewel puistjes, iedereen heeft het wel eens een keer in zijn leven meegemaakt. Maar sommige mensen hebben hier jaren last van en heeft het een grote impact in hun dagelijks leven. Je wilt je gezicht het liefst verbergen en bent wanhopig opzoek naar een oplossing. Zo ook ikzelf heb jaren geleden onder acne en heb echt alles geprobeerd om mijn huid maar onder controle te krijgen, van pilletjes, gezichtsverzorging naar medicijnen. Maar niks leek te werken.. Sterker nog verdween er een puist kreeg ik er twee voor terug. Om gek van te worden. Totdat iemand mij de methode van Philip Costa voorstelde, wat heb ik nog te verliezen dacht ik (behalve mijn acne) dit bleek dus het beste te zijn wat mij ooit is overkomen. Maar later daar meer over, we beginnen bij het begin. Want wat is acne eigenlijk en hoe onstaat het?

bol3daagse 2022bol3daagse 2022

Wat is acne?

Acne betekend jeugdpuistjes en komen vooral voor op het gezicht, maar ook op de rug, borst, nek of schouders.

De huid bestaat uit verschillende delen die ervoor zorgen dat de huid beschermd wordt door invloeden van buitenaf, een van die delen zijn de talgkliertjes. Talgkliertjes scheiden talg uit (een vettig stofje) dat de huid beschermd. Door hormonen kan de talgklier deze stof overproduceren, het resultaat is een vettige huid en door het overproduceren van talg raken deze kliertjes verstopt of ontstoken.

Acne komt vooral voor bij jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Door de hormoonwisseling krijgt bijna iedereen in de puberteit wel een keer te maken met acne. De een heeft er wat meer last van dan de ander.

Acne is een huidaandoening die fysiek en mentaal veel schade kan opleveren.

De oplossing

Iedereen met acne kent het wel dat je ten einde raad bent en bakken met geld uit geeft voor producten die eigenijk helemaal niks doen.

Er is nu een methode waardoor jij in 4 dagen  dagen van je acne af bent. En je hebt niks te verliezen want als deze methode niet helpt voor jouw acne krijg jij je geld gewoon weer terug!

 

De bedenker van deze methode is Philip Costa die zelf leed onder chronische acne en ook alles heeft geprobeerd om van zijn acne af te komen, dermatologen, producten, pillen. Maar niks werkte.

Totdat op een dag hij iets anders probeerde en na 4 dagen was zijn acne als sneeuw voor de zon verdwenen.

Lees hieronder het verhaal van Philip Costa:

 

Onthuld: Hoe jij gegarandeerd binnen 4 dagen compleet van je acne afkomt

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.