Disclaimer

BalansjeLichaam is toegewijd aan het verstrekken van accurate en up-to-date informatie voor onze lezers. We streven ernaar om inhoud te leveren die gebaseerd is op betrouwbare bronnen en expertise op het gebied van gezondheid en wellness.


De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en up-to-date is, kunnen we geen garanties geven voor de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of afbeeldingen die op de website worden aangeboden. Het vertrouwen dat je stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

 

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enige vorm van verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit het verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit, of op enigerlei wijze verband houdt met, het gebruik van deze website.

 

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer en stem je ermee in om ons niet aansprakelijk te stellen voor enige vorm van verlies, schade of geschil voortvloeiend uit het gebruik van deze website.

 

Let op: de informatie op deze website vormt geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde gezondheidsprofessional voor advies over je specifieke gezondheidssituatie.


Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder op weg naar een gebalanceerd en gezond leven.