Beste haltersets voor thuis, serieuze lifters en meer

Van alle fitnessapparatuur zijn halters een van de meest gebruikte, effectieve en betaalbare methode voor een workout. Je kunt kiezen uit losse halters, maar ook uit volledige haltersets. Het kopen van een volledige halterset kan een handige en goedkope manier zijn om je thuis gym verder op te bouwen.

Lees meer »

10 loopbanden om je thuistraining te stimuleren

Veiligheid, stijl en functie maken samen de beste loopband op de markt, voor een training waar je elke dag naar uitkijkt. Een loopband is ideaal voor iedereen die een strak schema heeft of als het weer niet zo aantrekkelijk is. Ongeacht al je vereisten hieronder hebben we de beste loopbanden onder elkaar gezet voor een verscheidenheid aan routines en ze zijn slechts een klik verwijderd en klaar om bij je thuis te rollen.

Lees meer »

Top 5 beste Airbikes 2023

Een Air Bike staat in de CrossFit- en sportschoolwereld bekend als een geweldige machine voor het verbranden van calorieën met zijn onbeperkte bereik van door een ventilator aangedreven weerstand die volledig afhankelijk is van de gebruiker. In wezen geldt dat hoe harder je werkt, hoe meer weerstand er zal zijn. Een air bike heeft onafhankelijke sturen die bewegen en ook weerstand opbouwen, waardoor de gebruiker boven- en onderlichaam traint. Vanwege het dubbele ontwerp van het boven- en onderlichaam zijn luchtfietsen geweldige fitnessapparaten voor thuis. Je krijgt twee trainingen in één machine; neemt minder ruimte in beslag en maximaliseert de effectiviteit. Deze cardiomachine is een krachtpatser en helpt gebruikers hun grenzen te verleggen, af te vallen, uithoudingsvermogen op te bouwen en sterker te worden.

Lees meer »

Hoe werken nicotinepleisters?

Nicotinepleisters geven een vaste dosis nicotine door je huid. Gedurende een aantal weken zal de dosis nicotine in de pleisters geleidelijk afnemen. Dit helpt je af te bouwen van nicotine, het verslavende ingrediënt in sigaretten.

Lees meer »

Top 5 buikspieroefeningen

Voor de meeste vrouwen is het niet gemakkelijk om een afgetrainde buik te krijgen. Er zit niet zoveel verschil in de spieren tussen mannen en vrouwen, maar vrouwen kunnen wijdere bekken hebben en hebben een langere taille. Dit kan het moeilijker maken om een platte buik met spieren te krijgen,

Lees meer »

Acne - wat is het en hoe kom ik er van af?

Acne - oftewel puistjes, iedereen heeft het wel eens een keer in zijn leven meegemaakt. Maar sommige mensen hebben hier jaren last van en heeft het een grote impact in hun dagelijks leven. Je wilt je gezicht het liefst verbergen en bent wanhopig opzoek naar een oplossing. Zo ook ikzelf heb jaren geleden onder acne en heb echt alles geprobeerd om mijn huid maar onder controle te krijgen, van pilletjes, gezichtsverzorging naar medicijnen. Maar niks leek te werken.. Sterker nog verdween er een puist kreeg ik er twee voor terug. Om gek van te worden. Totdat iemand mij de methode van Philip Costa voorstelde, wat heb ik nog te verliezen dacht ik (behalve mijn acne) dit bleek dus het beste te zijn wat mij ooit is overkomen. Maar later daar meer over, we beginnen bij het begin. Want wat is acne eigenlijk en hoe onstaat het?

Lees meer »

Courgette Lasagne Roll-Ups

Dit recept kost wat tijd en geduld, maar het is zo ongeveer het mooiste "pastagerecht" dat je ooit zult zien. Als je mandoline hebt, gebruik deze dan om de noedels te maken; als je dat niet doet, oefen je mesvaardigheden. ;)

Lees meer »

Gezonde Chocolade Chia Pannenkoek Recept

Het ontbijt is de eerste maaltijd van de dag, dus het is alleen maar logisch dat alle ontbijtproducten onbetwist heerlijk zijn. Vooral als het gaat om pannenkoeken, die je schijnbaar kunt hebben in elke smaak die je hartje begeert. Als het een gezonde chocoladefix is ​​die je nodig hebt, bereid je dan voor om dit cacao-achtige recept aan je favorieten toe te voegen.

Lees meer »