Een stralende gezondheid: supplementen, sportvoeding en jouw lichaam

We willen allemaal graag een gezond en vitaal lichaam, ongeacht of je doel is om gewicht te verliezen, aan te komen of om spieren op te bouwen. Maar hoe maak je de juiste keuzes als het gaat om supplementen en sportvoeding? In een exclusief interview met een expert van Body Supplies gaan we er dieper op in en geven we je handige tips voor een stralende gezondheid.

Lees meer »

Hoe je topsport en carrière met elkaar combineert

Nederlanders zijn gek op sporten, en dat is geen geheim. We staan bekend om onze liefde voor fietsen, voetballen, schaatsen en nog veel meer. Maar hoe kunnen we onze passie voor sport combineren met ons drukke werkleven? In dit artikel bespreken we strategieën en tips om topsport en werk succesvol te combineren.

Lees meer »

De sterren van de natuurlijke huidverzorging

Stel je een vredige Marokkaanse avond voor, waar de zon langzaam ondergaat boven uitgestrekte arganboomgaarden. De lucht is gevuld met een zachte geur, een combinatie van warme aarde en het subtiele aroma van rijpende noten. Niet ver daarvandaan bloeien de rozenbottelstruiken, hun rode vruchten glinsterend in het laatste licht, beladen met de belofte van verjonging en genezing. Het zijn deze twee wonderen uit de natuur - arganolie en rozenbottelolie - die zich hebben ontpopt als de felbegeerde elixers in de wereld van natuurlijke huidverzorging.

Lees meer »

Hoe kan ik mensen helpen naar een gezondere leefstijl?

Wil jij anderen helpen met het creëren van een gezondere leefstijl? Volg dan een opleiding tot leefstijlcoach en ga samen aan de slag om duurzame gedragsverandering te realiseren. Dit is de sleutel tot het behalen van een leefstijl die niet alleen gezond is, maar ook goed vol te houden is.

Lees meer »

Houten Akoestische Panelen: Een Natuurlijke Oplossing voor Geluidsbeheersing

In de huidige wereld, waar geluidshinder vaak onvermijdelijk is, zoeken velen naar effectieve oplossingen om hun leef- en werkomgeving stiller en aangenamer te maken. Een opkomende trend in geluidsbeheersing is het gebruik van akoestische panelen, met name de houten akoestische panelen. Deze panelen bieden niet alleen een praktische oplossing voor geluidsoverlast, maar voegen ook een esthetisch en natuurlijk element toe aan elke ruimte.

Lees meer »

Overnachten in een hangmat

Het kamperen met een hangmat wordt steeds populairder. Waar vroeger alleen Amazone bewoners in een hangmat overnachtte, geniet de hangmat tegenwoordig wereldwijde bekendheid.

Lees meer »

Waarom iedereen een personal trainer zou moeten nemen + BONUS

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, ongeacht hun leeftijd, conditie of fitnessniveau, baat kan hebben bij de begeleiding van een personal trainer. Of je nu net begint met sporten of al een ervaren sporter bent, een personal trainer kan je helpen om je doelen te bereiken en het beste uit jezelf te halen.

Lees meer »

Beste haltersets voor thuis, serieuze lifters en meer

Van alle fitnessapparatuur zijn halters een van de meest gebruikte, effectieve en betaalbare methode voor een workout. Je kunt kiezen uit losse halters, maar ook uit volledige haltersets. Het kopen van een volledige halterset kan een handige en goedkope manier zijn om je thuis gym verder op te bouwen.

Lees meer »

10 loopbanden om je thuistraining te stimuleren

Veiligheid, stijl en functie maken samen de beste loopband op de markt, voor een training waar je elke dag naar uitkijkt. Een loopband is ideaal voor iedereen die een strak schema heeft of als het weer niet zo aantrekkelijk is. Ongeacht al je vereisten hieronder hebben we de beste loopbanden onder elkaar gezet voor een verscheidenheid aan routines en ze zijn slechts een klik verwijderd en klaar om bij je thuis te rollen.

Lees meer »

Top 5 buikspieroefeningen

Voor de meeste vrouwen is het niet gemakkelijk om een afgetrainde buik te krijgen. Er zit niet zoveel verschil in de spieren tussen mannen en vrouwen, maar vrouwen kunnen wijdere bekken hebben en hebben een langere taille. Dit kan het moeilijker maken om een platte buik met spieren te krijgen,

Lees meer »

Acne - wat is het en hoe kom ik er van af?

Acne - oftewel puistjes, iedereen heeft het wel eens een keer in zijn leven meegemaakt. Maar sommige mensen hebben hier jaren last van en heeft het een grote impact in hun dagelijks leven. Je wilt je gezicht het liefst verbergen en bent wanhopig opzoek naar een oplossing. Zo ook ikzelf heb jaren geleden onder acne en heb echt alles geprobeerd om mijn huid maar onder controle te krijgen, van pilletjes, gezichtsverzorging naar medicijnen. Maar niks leek te werken.. Sterker nog verdween er een puist kreeg ik er twee voor terug. Om gek van te worden. Totdat iemand mij de methode van Philip Costa voorstelde, wat heb ik nog te verliezen dacht ik (behalve mijn acne) dit bleek dus het beste te zijn wat mij ooit is overkomen. Maar later daar meer over, we beginnen bij het begin. Want wat is acne eigenlijk en hoe onstaat het?

Lees meer »

Courgette Lasagne Roll-Ups

Dit recept kost wat tijd en geduld, maar het is zo ongeveer het mooiste "pastagerecht" dat je ooit zult zien. Als je mandoline hebt, gebruik deze dan om de noedels te maken; als je dat niet doet, oefen je mesvaardigheden. ;)

Lees meer »

Gezonde Chocolade Chia Pannenkoek Recept

Het ontbijt is de eerste maaltijd van de dag, dus het is alleen maar logisch dat alle ontbijtproducten onbetwist heerlijk zijn. Vooral als het gaat om pannenkoeken, die je schijnbaar kunt hebben in elke smaak die je hartje begeert. Als het een gezonde chocoladefix is ​​die je nodig hebt, bereid je dan voor om dit cacao-achtige recept aan je favorieten toe te voegen.

Lees meer »