NordicTrack X22i Incline Trainer Loopband

Gepubliceerd op 2 januari 2023 om 12:28

NordicTrack X22i Incline Trainer Loopband
2899 -

Afmetingen: 152 x 55 cm loopvlak , 100 x 184 cm product | Maximale gebruikerscapaciteit: 136 kilo | Snelheidsbereik: max. 22 km/h | Hellingsbereik: 40% | Met hartslagfunctie | Inclusief trainingscomputer

 

NordicTrack is een gerespecteerd merk dat veel ervaring heeft met alles wat te maken heeft met fitnessapparatuur. De loopband demonstreert dat deze stevig gebouwde loopband bestand moet zijn tegen jarenlang gebruik. Het heeft een 4 mhp-motor en een looppad van 152 x 55 cm met automatische aanpassingstechnologie waarmee de loopband de helling, daling en snelheid automatisch kan aanpassen. Het komt erop neer dat het een stillere ervaring is die meer lijkt op de openbare weg vanuit het comfort van je huis. Je kunt hem tot 22 km/u mee op halen en heuvelachtide afdalingen simuleren met een helling tot 40%

 

De loopband heeft ook een groot, levendig 22-inch HD touchscreen en is draaibaar zodat je hem overal in de kamer kunt zien.

Het scherm geeft je een uitgebreide weergave van je prestaties met waarden als calorieën, snelheid, helling, afstand, hartslag en tijd.

Behalve een weergave van je resultaten, stel je ook je gehele training in via het touchscreen. Met de one-touch functie stel je de snelheid in en de gewenste hellingshoek. Daarnaast beschikt de console over een mp3 ingang, een ventilatiesysteem en is het uitgerust met iFit technologie. Met deze laatste functie zijn je trainingen nog dynamischer en opwindender dan je gewend bent.

 

Kort gezegd: de NordicTrack X22i Incline Trainer Loopband raakt de juiste toon en is daarom erg in trek, en daarom is hij vaak niet op voorraad.

 

 

 

Wat de reviews zeggen: “Heb dit ding nu een paar dagen en ben er helemaal weg van. Ik betwijfel of ik mijn interesse zal verliezen...zelfs als ik iFit opzeg na de proefperiode van een jaar, de vrijheid en flexibiliteit die ik heb met dit ding om te rennen/wandelen wanneer ik maar wil, zonder gehinderd te worden door het weer, het tijdstip van de dag, persoonlijke veiligheid, is behoorlijk bevrijdend. Ik ben gewoon boos dat het zo lang heeft geduurd voordat ik van het hek af kwam om er in de eerste plaats een te krijgen.

 

 

Voordelen:

  • Krachtige motor
  • Stevig gebouwd
  • Respectabele achteruitgang en helling


Nadelen:

  • iFit trainingssysteem vereist een abonnement

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.