Keto 50 Dagen Challenge

Gepubliceerd op 31 december 2022 om 11:57

4

In de '50 Dagen Keto Challenge' laat Niels Bosman zien dat je prima ketogeen kan eten zonder jezelf in bochten te wringen. Er wordt vakkundig afgerekend met het idee dat ketogene recepten alleen uit vlees bestaan. Ook zal je geen gecompliceerde bereidingswijzen tegenkomen.

Met de 50 Dagen Challenge volg je een gevarieerd programma, waarin je wordt meegenomen in wereld van het keto dieet. Je kan rekenen op volledige, gevarieerde en gezonde voeding. Aan de hand van 7 weekmenu's wordt je begeleid naar de staat van ketose. Na elke week is er een check-in en krijg je extra tips en motivatie.

In dit boek vind je inspiratie om elke dag, de hele dag, ketogeen te eten. Heb je ervaring met met deze methode? Dan verdient dit boek zeker een plekje op je keukenplank als inspiratie kookboek voor ketogenen recepten.

Na het succes van zijn Koolhydraatarm Programma -waarmee al meer dan 99.000 mensen succesvol zijn afgevallen, neemt Niels je mee in de wereld van het keto dieet. Wat zijn de uitgangspunten van de Makkelijk Afvallen Methode?

  • Geen honger. Er zijn 6 eetmomenten per dag (3 vullende maaltijden + 3 tussendoortjes)
  • Eenvoudig. De recepten zijn geschikt voor elke kok en keuken, gemaakt van ingrediënten die je in elke supermarkt kan halen.
  • Gevarieerd. Met 80+ gevarieerde recepten is er voor ieder wat wils. De maaltijden zijn geschikt voor het hele gezin, ook als je niet hoeft af te vallen.
  • Geen twijfel. Elke week heeft een uitgewerkt boodschappenlijstje. Zo kan je je wapenen tegen verleiding in de supermarkt.

Dit programma is geschreven met als doel om af te vallen. Het uitgangspunt is een persoon met een calorieverbuik van gemiddeld 2.000 kcal per dag. Om met dit ketogeen programma succesvol af te vallen, volg je precies deze recepten en hoeveelheden.


Reviews van Keto 50 Dagen Challenge

Het werkt

 

  • Het werkt
  • Er zitten veel fouten in

Heb het boek nu 2 weken. Maar er zitten veel fouten in. Heb hier al contact over met de uitgever. Verder ben ik nu in minder dan 2 weken wel 4,8 kilo afgevallen. Daar ben ik onwijs blij mee. Veel gerechten zijn erg lekker. Maar ook een aantal die ik met de neus dicht zo snel mogelijk naar binnenwerk.

 

 

Leuk boek

 

  • Praktisch
  • Mooie foto's / uitvoering
  • Inspirerend

 

 

Leuk boek! Weer eens wat andere recepten dan anders.

 

Smullen

Eten is lekker en makkelijk temaken top .

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.