Koolhydraatarm eten. Zó doe je dat! Startgids

Gepubliceerd op 31 december 2022 om 11:53

4,5

Praktische gids om te starten met gezond koolhydraatarm (keto) eten inclusief eenvoudige weekmenu's en makkelijke koolhydraatarme recepten. 

Het compacte boekje heeft een ringband zodat je hem gemakkelijk op de juiste dag open kunt leggen wanneer je het weekmenu volgt. Dit is geen boek met vooral foto’s van recepten. Matty Barnhoorn, de auteur, heeft ervoor gekozen om de gids eenvoudig van opzet te houden met voor iedereen haalbare simpele weekmenu’s. Gerichte praktische informatie waar je iets mee kan, voor het allerbeste resultaat. Gewoon een methode die zéker werkt!
Om gezond af te vallen, diabetes 2 om te keren en ook als je gewoon lekker koolhydraatarm / keto wilt koken.


Reviews van Koolhydraatarm eten. Zó doe je dat! Startgids

Fantastische aanpak

 

 • handig in gebruik
 • Fraai design
 • Goede prijs/kwaliteit

Dit is een geweldig boek. Matty maakt koolhydraatarm eten heel makkelijk en vooral ook heerlijk! De weekmenu's zijn eenvoudig, je bent snel klaar met koken.

Ben inmiddels al bijna 16 kilo afgevallen in 3 maanden tijd. Mijn man zelfs nog meer en hij hoeft ook geen insuline meer te spuiten voor zijn diabetes type 2. Bijna alle medicatie afgebouwd, alleen nog metformine, maar die gaat er ook nog wel af. Ook zijn bloeddruk is weer perfect. Wie had dat gedacht! We bruisen weer van de energie!

Oh en wij gebruiken ook de vega-startgids voor als we een dagje geen vlees of vis willen eten.

Zelfs ik kan de recepten makkelijk volgen

Ik ben geen held in de keuken. Ik zocht een boekje met zeer makkelijke recepten. Bij heel veel kookboeken zijn er te moeilijke ingrediënten voor mij, waarvan ik niet weet in welke afdeling van de supermarkt ik ze kan kopen. Ik ben ook alleen, dus ik wil niet teveel in huis halen, om het daarna weer weg te moeten gooien.
Toen kwam ik dit boekje tegen: een verademing! Zelfs ik kan hieruit koken! En nog leuker: ik krijg plezier in koken en dat mag een wonder heten.

Top boek!

 

 • heerlijk eten
 • makkelijk volhouden
 • topboek
 

Wij vinden dit een geweldige gids. Simpel maar toch heerlijk eten op een heel andere manier dan we gewend waren. Matty weet waar ze het over heeft dat merk je aan alles.
We zijn in januari begonnen en inmiddels zijn mijn suikers bijna normaal. Ik kon al snel met de insuline en andere medicijnen stoppen. Ook bloeddruk weer onder controle. Dokter dik tevreden! We zijn allebei ook bijna 10 kilo afgevallen. Nooit gedacht dat ik van de diabetes af zou komen, zo blij! Echt een aanrader de startgids.

 

 

Erg handige gids

 

 • handig in gebruik
 • Fraai design

Dit boekje is een fijne handleiding als je wilt starten met koolhydraatarm eten. De weekmenu's zijn makkelijk te volgen en er staan handige tips bij. Aanrader!

 

Aanrader!!

 

 • handig in gebruik
 • Fraai design
 • Goede prijs/kwaliteit

 

Deze startgids is echt een aanrader.
Deze manier van eten veranderd echt je leven.
Meer energie, en zelfs de diabetes is bijna 'verdwenen'.
Van 3 keer per dag 30 eenheden spuiten, nu nog 1 keer per dag 5 eenheden.

 

Superhandig

 

 • handig in gebruik
 • Fraai design
 • Goede prijs/kwaliteit

 

Deze gids biedt alle informatie die nodig is om koolhydraatarm te gaan eten. Wat, hoe en waarom. Lijsten, menu's en recepten. Vier weken deze menu's volgen en je bent een behoorlijk eind op weg om je gezondheid te verbeteren. De recepten zijn niet ingewikkeld, je eet smakelijk en genoeg. Je hebt absoluut geen honger en valt toch goed af. Je voelt je bovendien fitter en je energie neemt toe. De gids heeft me geholpen om om te schakelen naar een gezonde, energieke leefstijl - ik wil nooit meer anders!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.