De 8 beste keto kookboeken 2023

Gepubliceerd op 28 september 2022 om 19:46
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
keto kookboek

Of je nu nieuw bent met keto en op zoek bent naar een goede plek om te beginnen, of je volgt al een tijdje een keto-dieet en bent op zoek naar nieuwe recepten om wat afwisseling in je leven te brengen, er zijn echt geweldige keto kookboeken op de markt. Maar het kan een eeuwigheid duren om ze allemaal door te spitten om de beste te vinden die aan je specifieke behoeften voldoen. Daarom hebben we onderzoek gedaan en ze allemaal voor je vergeleken.

 

Om te beginnen, hier zijn de Top 8 beste kookboeken voor Keto:

 


Het complete keto-dieet kookboek

4,5

 

In dit kookboek vind je 60 eenvoudige keto recepten die niet alleen weinig koolhydraten en veel vetten bevatten, maar ook nog eens superlekker zijn. Leer hoe het ketodieet precies werkt, hoe je op een gemakkelijke en veilige manier overschakelt naar een ketogene levensstijl en hoe het dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook andere gezondheidsvoordelen heeft, zoals een stabielere suikerspiegel, een verminderd risico op hart- en vaatziekten en een betere spijsvertering.

Wat zeggen kopers? 87% van de reviewers hebben dit boek een 4 of hoger gegeven.

Of je nu nieuw bent met keto of een keto-professional, ''Het complete Keto-Dieet Kookboek'' heeft voor ieder wat te bieden. Het kookboek begint met een kort overzicht van het Keto-dieet en hoe het werkt, en gaat dan verder met Recepten.

De Recepten worden ingedeeld in ontbijt, lunch, diner, brood & snacks en gaat dan verder met een voedingsschema, koolhydratentabel en een register. 

Gemakkelijke samen te stellen zijn recepten, origineel en praktisch.  Als je makkelijke, lekkere recepten wilt zonder al te veel voorbereiding dan is dit kookboek voor jou.

 


Koolhydraatarm eten. Zó doe je dat! Startgids

4,5

Praktische gids om te starten met gezond koolhydraatarm (keto) eten inclusief eenvoudige weekmenu's en makkelijke koolhydraatarme recepten. 

Het compacte boekje heeft een ringband zodat je hem gemakkelijk op de juiste dag open kunt leggen wanneer je het weekmenu volgt. Dit is geen boek met vooral foto’s van recepten. Matty Barnhoorn, de auteur, heeft ervoor gekozen om de gids eenvoudig van opzet te houden met voor iedereen haalbare simpele weekmenu’s. Gerichte praktische informatie waar je iets mee kan, voor het allerbeste resultaat. Gewoon een methode die zéker werkt!
Om gezond af te vallen, diabetes 2 om te keren en ook als je gewoon lekker koolhydraatarm / keto wilt koken.


Keto 50 Dagen Challenge >> Makkelijk Afvallen >> Hardcover Programma Boek >> 7 Weekmenu's met 80+ Ketogene Recepten

4

In de '50 Dagen Keto Challenge' laat Niels Bosman zien dat je prima ketogeen kan eten zonder jezelf in bochten te wringen. Er wordt vakkundig afgerekend met het idee dat ketogene recepten alleen uit vlees bestaan. Ook zal je geen gecompliceerde bereidingswijzen tegenkomen.

Met de 50 Dagen Challenge volg je een gevarieerd programma, waarin je wordt meegenomen in wereld van het keto dieet. Je kan rekenen op volledige, gevarieerde en gezonde voeding. Aan de hand van 7 weekmenu's wordt je begeleid naar de staat van ketose. Na elke week is er een check-in en krijg je extra tips en motivatie.

In dit boek vind je inspiratie om elke dag, de hele dag, ketogeen te eten. Heb je ervaring met met deze methode? Dan verdient dit boek zeker een plekje op je keukenplank als inspiratie kookboek voor ketogenen recepten.

Na het succes van zijn Koolhydraatarm Programma -waarmee al meer dan 99.000 mensen succesvol zijn afgevallen, neemt Niels je mee in de wereld van het keto dieet. Wat zijn de uitgangspunten van de Makkelijk Afvallen Methode?

  • Geen honger. Er zijn 6 eetmomenten per dag (3 vullende maaltijden + 3 tussendoortjes)
  • Eenvoudig. De recepten zijn geschikt voor elke kok en keuken, gemaakt van ingrediënten die je in elke supermarkt kan halen.
  • Gevarieerd. Met 80+ gevarieerde recepten is er voor ieder wat wils. De maaltijden zijn geschikt voor het hele gezin, ook als je niet hoeft af te vallen.
  • Geen twijfel. Elke week heeft een uitgewerkt boodschappenlijstje. Zo kan je je wapenen tegen verleiding in de supermarkt.

Dit programma is geschreven met als doel om af te vallen. Het uitgangspunt is een persoon met een calorieverbuik van gemiddeld 2.000 kcal per dag. Om met dit ketogeenrecepten programma succesvol af te vallen, volg je precies deze recepten en hoeveelheden.


101 Keto Heerlijke recepten

4,6

101 Keto Kookboek bevat 101 vetverbrandende recepten die jou eindelijk weer eens laten genieten van jouw ongezonde guilty pleasures… Terwijl jij je elke ochtend slanker en beter voelt!

En het beste van alles: al deze gerechten zijn super snel en gemakkelijk te bereiden (met producten die je bij elke supermarkt kunt vinden).

 

De 101 gezinsvriendelijke recepten zijn snel en moeiteloos, binnen 15 minuten op tafel


Keto Zoet Kookboek

4,8

"Keto Zoet" is de uitgebreide keukengids die je nodig hebt. Het boek bestaat volledig uit toetjes & snacks keto recepten.

60 zoete en hartige gebakken recepten met stapsgewijze instructies voor alles, van desserts tot taartjes, wafels, milkshakes, koekjes en nog veel meer.


Vegan Keto

4,6

Als je aan keto denkt zie je vast spek en biefstuk voor je, maar in de kookboek 'Vegan Keto' laat Liz MacDowell je zien hoe je met succes een plantaardige versie van het dieet kunt maken. 

Vegan Keto is een complete gids voor het razend populaire ketogene dieet voor veganisten, vegetariërs of mensen die gewoon minder vlees willen eten. Vegan Keto volgt een plantaardige, plantaardige benadering en streeft ernaar om een ​​ketogene manier van eten zowel toegankelijk als gemakkelijk te maken. Dit boek bevat eenvoudig te maken recepten, gemakkelijk te volgen maaltijdplannen, boodschappenlijstjes en de kennis en ervaring die is opgedaan door meer dan vijf jaar lang een koolhydraatarm, plantaardig dieet te volgen.

Ook als je geen vegetariër bent, zijn de recepten in dit kookboek een goede manier om je vitamine- en mineraleninname te optimaliseren en toch binnen je doelen te blijven.


5 Ingredienten: Keto in 5

3,7

130 makkelijke en snelle recepten met maar 5 ingrediënten

Keto in 5 is een Canadese bestseller die uitkomst biedt aan iedereen die wel keto wil eten maar niet veel tijd heeft zich erin te verdiepen.

Dit boek bevat maar liefst 130 recepten die in een handomdraai op tafel staan. En het unieke eraan is: elk gerecht bestaat uit slechts vijf makkelijk te verkrijgen ingrediënten.Met Keto in 5 kun je eindeloos variëren én je aan je nieuwe levensstijl houden.


Ketodutchie

5

50 lekkere en makkelijke keto- en koolhydraatarme recepten. Het kookboek met meer dan 50 recepten is verdeeld in ontbijt, lunch, diner en party.
Ketodutcie is een boek vol simpele recepten en ingrediënten die je gewoon in je eigen supermarkt kunt vinden.

Hollandse makkelijke recepten zonder moeilijke ingredienten, gebruiksvriendelijk met een goede omschrijving.


Waar moet je op letten bij het kopen van een koolhydraatarm kookboek?


Gemakkelijke instructies en ingrediënten
Gemakkelijk te volgen instructies en stappen zijn essentieel voor elk kookboek. En als er veel ingrediënten nodig zijn om elk recept te maken, kan dat ook frustrerend zijn, vooral voor mensen die weinig tijd hebben.

Extra's
Een kookboek dat die extra finesses biedt, zoals hoe je aan de slag kunt, samen met de achtergrond van het keto-dieet, boodschappenlijstjes en maaltijdplannen om je te helpen plannen voor de week, en tips over hoe je de recepten kunt voorbereiden of aanpassen, zijn geweldige hulpmiddelen om je een helpende hand bieden.

Foto's
Foto's kunnen je naar binnen halen en je verleiden om een ​​recept te koken. Wanneer je op zoek bent naar iets om te koken, is het leuk om een ​​afbeelding te zien van hoe het afgewerkte gerecht eruit moet zien, of dat je stap voor stap begeleidt, niet alleen verbaal maar visueel, zodat je kunt vergelijken hoe het jouwe eruit ziet tegen de chef-kok die het recept voor het kookboek heeft voorbereid.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.