5 Lekkere & snelle gezonde Aifryer Recepten Kookboeken

Gepubliceerd op 8 januari 2023 om 21:33

Geobsedeerd door de Airfryer, net als wij? Lees snel meer..

De kans is groot dat de rede dat je hier bent is omdat je een airfryer hebt, en je bent op zoek naar lekkere en makkelijke recepten die je kunt maken in je airfryer. De opties zijn eindeloos.

Wij hebben voor jou de beste airfryer kookboeken verzameld die nu online te koop zijn voor 2023.

Geprezen omdat de kosteneffectiever zijn, verbruiken airfryers niet alleen minder energie bij het koken, maar produceren ze ook het knapperigste en lekkerste " gefrituurde" gerechten zonder het schuldgevoel van het gebruik van olie.

 

Bekijk hieronder onze topkeuzes voor 2023 voor een selectie van absoluut de moeite waard op te kopen kookboeken voor airfryers:

 


Nr 1. 500 airfryer gerechten

Dit boek laat je zien hoe jij de beste gerechten kunt maken uit de airfryer. Van traditionele grill en frituur gerechten tot snacks zoals knapperige kikkererwten en courgettechips, en heerlijke zoetigheden zoals koekjes, cakes en muffins. Met creatieve en eigentijdse recepten voor elk moment van de dag!

Een verscheidenheid aan gerechten van kip kiev en moules marinière tot citroentofoe en chocoladetaar. Van bijgerechten van knapperige frieten tot maiskoekjes en geroosterde broccoli en bloemkool.

 

Voordelen

  • Duidelijke uitleg
  • simpele recepten
  • glutenvrij/lactose opties
  • Goede prijs/recepten verhouding

 

Nadelen

  • Niet elke recept heeft een foto

 


Nr 2. Het Airfryer kookboek

Met een airfryer bak je gerechten sneller klaar en met veel minder olie dan met een 'gewone' friteuse. Het eindresultaat is krokant, licht en gezond. Met een airfryer kun je zonder schuldgevoel heerlijke Vietnamese loempiaatjes, smaakvolle frietjes, krokante kipnuggets en andere traditionele frituursnacks maken. Daarnaast kun je met een airfryer nog allerlei gerechten bereiden die je doorgaans in een oven of grill maakt: van warme groentegerechten tot falafel, burgers en zelfs taart! Dankzij zijn compacte formaat, lage energieverbruik en snelle bereidingstijden verdient de airfryer absoluut een plekje in je keuken.

 

Je vindt in dit boek meer dan 100 recepten die je het water in de mond doen lopen, van borrelhapjes tot desserts. Heb je net een airfryer maar geen idee wat je er allemaal mee kunt? Dan is dit boek een must!

 

Voordelen

  • Originele culinaire recepten
  • Mooie vormgeving en afbeeldingen

 

Nadelen

  • De recepten bevatten niet standaard dingen zoals zeevruchten en lam

Nr 3. Alles uit de airfryer

recepten voor ontbijt, lunch, diner, zoete en hartige hapjes

 

In dit nieuwe en complete kookboek over de airfryer komen alle mogelijkheden van het apparaat uitgebreid aan bod. Want wie nog steeds denkt dat een airfryer alleen gebruikt kan worden voor friet en snacks, heeft het echt mis. Ook je ontbijt, lunch of diner kun je in de airfryer bereiden.

Zelfs taarten en cakes komen prima uit deze heteluchtfriteuse .

Met dit inspirerende kookboek ga je jouw nieuwe keukenaanwinst nog vaker en met nog meer plezier gebruiken.

 

Voordelen

  • Veel diversiteit in recepten

 

Nadelen

  • Niet zo heel veel recepten

 


Nr 4. Lekkere en snelle recepten voor de Airfryer

Steeds meer mensen kiezen voor een airfryer voor het bereiden van gerechten, weg met de stinkende frituurolie en ongezonde vetten. Maar frituursnacks is niet het enige wat je in een airfryer kunt bakken, Gerechten zoals zalm, runderfilet en zelfs pannenkoekjes kun je ook prima met een airfryer maken.

In dit boek vind je meer dan 45 vetarme en lekkere recepten: snelle tussendoortjes, volwaardige avondmaaltijden of zoete desserts... voor elk wat wils.

Ontdek hoe je in je heteluchtfriteuse onder andere gezonde groentechips maakt, tomatenquiche, zoete-aardappelbrood of zelfs een frambozentaartje.

 

Bovendien krijg je ideetjes voor bijgerechten en sausjes die je maaltijd helemaal compleet maken. Kortom, met dit kookboek vol recepten voor de airfryer heb je bijna geen andere keukenapparaten meer nodig!

 

Voordelen

  • Goede, origenele recepten

Nadelen

  • Maar 45 recepten, andere kookboeken hebben er meer

Nr 5. Het airfryer ideeënboek

In een airfryer lukken je aardappelchips, knapperige kipnuggets of dadels in een spekjasje net zo gemakkelijk en snel als een lekkere preischotel met kruidenkorst, kruidige falafel of chocodriehoekjes van filodeeg. Want airfryers kunnen meer dan alleen frituren: ze kunnen ook bakken, grillen en koken. En dat alles bijna zonder vet. Dus, eet voortaan krokante chips en frietjes zonder schuldgevoel! Bovendien is een airfryer binnen de kortste keren op temperatuur. Lang voorverwarmen hoeft niet: u kunt de airfryer meteen vullen. Dat maakt hem tot een onmisbaar keukenapparaat.

 

Voordelen

 

 


Bron:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.